Почетна » Вучић се извинио Немачкој због Гашићевих тврдњи о убици Оливера Ивановића

Вучић се извинио Немачкој због Гашићевих тврдњи о убици Оливера Ивановића

од Други Пишу
0 коментар

Председник Србије Александар Вучић извинио се Немачкој због тврдњи министра Братислава Гашића да је убица Оливера Ивановића под заштитом те државе.

„Ми смо разговарали са припадницима немачке службе претходних 20 дана, од тврдњи Братислава Гашића да прикривају убице у случају Оливера Ивановића. Добили смо уверавања и доказе да они не прикривају те податке. У своје име тражим да извињење прихвате, а ми мислимо да у наставку наших акција тим поводом и по том питању – надам се да ћемо доћи и до конкретних резултата“, рекао је Вучић данас.

Подсетимо, министар унутрашњих послова Братислав Гашић изјавио је у Скупштини Србије у јуну да је случај убиства лидера ГИ СДП Оливера Ивановића решен.

„Ми тачно знамо ко је убица и тражили смо од немачких органа под чијом је заштитом тај човек да нам дају податке. Имамо слике са аеродрома Тирана када је слетео, када је ушао у Приштину, у стан“, рекао је Гашић у Скупштини Србије наводећи да је то резуилтат заједничког рада Тужилаштва за организовани криминал, МУП-а, БИА.

То што су недоступни нашим органима не значи да неће моћи да буду процесуирани, али је случај решен, навео је тада Гашић.

Foto Printskrin N1

Ј.П.П.   Н1

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар