Почетна » Лазић реаговао на Партизаново појачање: „Довели смо и ми малог Топића“

Лазић реаговао на Партизаново појачање: „Довели смо и ми малог Топића“

од Други Пишу
0 коментар

Капитен верује у талентованог плејмејкера.

Капитен кошаркашког клуба Црвена звезда Бранко Лазић изјавио је да меч са Партизаном неће да буде лак, али је додао да је највећа предност „црвено-белих“ то што ће играти пред својим навијачима.

Кошаркаши Црвене звезде дочекаће учетвртак од 20 часова у „Београдској арени“ екипу Партизана у 19. колу Евролиге.

„Сигурно да неће да буде лако, али без обзира на то, наша највећа предност је што ћемо играти пред нашим навијачима, који ће доћи у великом броју. Јучерашња победа ће нам доста значити на сутрашњем мечу. Идемо да добијемо, да наставимо тај ритам добрих игара од синоћ и сигуран сам да ће то бити довољно уз наше навијаче“, рекао је Лазић на конференцији за медије.

Партизан је недавно ангажовао Џејлина Смита, а Лазић је имао занимљив коментар.

„Довели смо и ми малог Топића, имамо и ми одговор. Није нам непознат, играли смо и претходних сезона са њим. Има доста играча, нису Партизан појединци, мораћемо тимски да одговоримо на све њихове претње. И тимском игром да дођемо до победе“, додао је капитен Црвене звезде.

Шампион Србије је у Истанбулу победио Фенербахче 85:76 у 18. колу Евролиге.

„Нисмо одустајали, Фенербахче је имао двоцифрену предност и нисмо се предали у тим моментима, него смо наставили да играмо, да верујемо и корак по корак смо дошли до предности коју смо успели да одржимо до краја“, истакао је Лазић.

Он је истакао да меч са Партизаном није прекретница за Звезду.

„Не размишљам о томе шта би било. Да ли је та утакмица најбитнија или прекретница, него да изађемо на терен и наставимо са добрим издањима и надам се да ће то бити довољно за победу“, рекао је Лазић.

Капитен Црвене звезде је навео да се у потпуности опоравио од повреде.

„Повреда је прошла одавно, што се тиче тренинга, вратио сам се када није било претерано много времена за тренинг. Јуче је екипа одиграла феноменално, тимски, тако да желим да и сутра наставимо у истом ритму“, закључио је Лазић.

Branko Lazić; Foto: STARSPORT

Душан Марковић   Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар