Почетна » Примеира лига се враћа на Спорт Клуб

Примеира лига се враћа на Спорт Клуб

од Други Пишу
0 коментар

Унитед Медиа, водећа медијска компанија у југоисточној Европи потписала је са Примеира лига вишегодишњи уговор о ексклузивним правима за преносе утакмица овог португалског фудбалског првенства на каналима Спорт Клуба у Србији, Хрватској, Словенији, Босни и Херцеговини, Црној Гори и Северној Македонији.

Гледаоци Спорт Клуба ће тако имати прилику током 34 седмица у сезони да сваког викенда уживо погледају увек интересантне борбе водећих португалских тимова за титулу националног шампиона.

У питању је такмичење у којем је поникао Кристијано Роналдо, а у коме сваке сезоне борбу за престижни трофеј воде Порто, Бенфика и Спортинг уз увек стабилне и атрактивне Брагу, Виторију Гимараеш, Боавишту и друге.

Примеира лига је једно од најатрактивнијих фудбалских такмичења у Европи из којег су екипе четири пута освајале титулу првака Европе (Бенфика и Порто по два пута) и две Европа лиге (обе Порто). У новој сезони Србија ће имати четворицу представника – Марка Грујића у Порту, Михаила Ристића члана Бенфике, Мирка Топића фудбалера Фамилисаоа и Николу Бурсаћа из Визеле. Хрватска ће имати пет играча: Тони Боревковић Гимараеш, Петар Муса Бенфика, Нино Галовић Арука, Ренато Панталон Рио Аве и Фабијан Бунтић Визела. Босна и Словениа ће имати за сад по једног преставника -Нермина Золотића у Каса Пиа и Словенаца Роберта Боженика у Боавишти.

„Веома смо срећни што ћемо нашим гледаоцима омогућити да од ове недеље поново прате дешавања у португалској Примеира лиги. У питању је веома квалитетно такмичење са добро познатим ривалитетима Порта, Бенфике и Спортинга.То је једна од ретких лига на планети која има чак шест великих светских дербија по сезони. Сигуран сам да ћемо из недеље у недељу моћи да понудимо много узбуђења и квалитетан фудбал из земље која традиционално гаји огромну страст према фудбалу. Уживаћемо уз Давид Нереса, Орхан Кокчу, Жоао Мариа (Бенфика), Диого Коста, Еванилсона, Пепеа, опет Жоао Мариа, Мехди Таремина, Франа Навара (Порто), Маркуса Едвардса, Тринкаоа (Спортинг), Ал Мусратиа, Рикарда Хорту (Брага)“, истакао је Немања Симеуновић, директор Спорт Клуба.

Унитед Медиа је у последњих неколико месеци осигурала бројне ексклузивне уговоре за нова такмичења која ће се емитовати на Спорт Клубу као што су нове сезоне Евролиге и Еврокупа, Ендеса Лига, Рукометна Бундеслига.

О Унитед Медиа

Унитед Медиа је део Унитед Гроуп-а и водец́а медијска компанија у југоисточној Европи, која послује у осам земаља. Са 4.200 запослених, Унитед Медиа производи више од 40.000 сати оригиналног садржаја сваке године који водец́и међународни оператери дистрибуирају на тржиште од више од 40 милиона људи. Поред тога, компанија у свом портфолију има 55 телевизијских станица, од којих седам са националном покривеношц́у и успешан дигитални портфолио од 30 портала, као и 6 новина и 5 радио станица. Компанија такође нуди јединствену услугу оглашавања са продајом рекламних слотова и прецизним таргетирањем у складу са циљном групом за одабране канале.

Foto: Sport klub

Нова.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар