Почетна » Три Европске златне медаље за Србију у Бургасу освојили су такмичари са општине Гроцка: ВИДЕО

Три Европске златне медаље за Србију у Бургасу освојили су такмичари са општине Гроцка: ВИДЕО

0 коментар

На Европском Првенству у Wushu Sandi Boksu, Репрезентација Србије освојила је три златне медаље.

Од тога су две освојили такмичари Алекса Томовић и Ива Ангелески, сребрне медаље су освојили Срећко Кузмановић, Андрија Матовић, Лазар Анђелковић, Немања Белић, Бранко Вулићевић а бронзане Марко Ковачевић и Михајло Ђорић из Wushu клуба „Калуђери“.

Анастасија Петоровић која је освојила златну медаљу и Николину која је освојила сребро, обе из клуба КБС Вук 011 Гроцка. Три Европске златне медаље за Србију освојили су такмичари са општине Гроцка.

-Веома сам поносан мојим Калуђерима коју су заиста дали све од себе, пред нама је велики рад јер смо овим искуством уочили како раде најбољи у Европи. Турска репрезентација је пример озбиљног рада и искуства и сигурно смо много тога од њих научили а то вреди више од било које медаље. Турска је на овом првенству освојила 95% златних медаља, не постоји ниједна репрезентација која је могла да их заустави. Ово је велики успех како за наше клубове тако и за целу општину.Такође би похвалио тренера Александар Петровића Председника клуба „ВУК 011“ из Гроцке и његове борце. Захвалио бих се Фондацији за младе, Дарку и Дејану, који су финансијски помогли да наши борци оду на такмичење, наводи се у саопштењу Милоша Лазаревића, тренера репрезентације и Председника Wushu клуба „Калуђери“

 

 

 

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар