Почетна » ХЕРОЈ БЕОГРАДА: Одбранио је част девојкама у ГСП-у, а онда им је оставио поруку на Фејсу (ФОТО)

ХЕРОЈ БЕОГРАДА: Одбранио је част девојкама у ГСП-у, а онда им је оставио поруку на Фејсу (ФОТО)

од admin
0 коментар

Гужве у превозу често изазивају нервозу, а неретко избијају и свађе. Реакција овог Београђанина ће вас одушевити

Мушкарац који је пре неколико дана у тролејбусу ГСП у Београду одбранио је част девојкама које је пијани човек називао погрдним именима, а потом им написао поруку на друштвеној мрежи Фејсбук.

Гужве у саобраћају, градски шпиц, јутарња или касна вожња неретко су повод за многе инциденте који се, на сву срећу, често завршавају без трагичних исхода. Један такав гест је, мало је рећи, херојски.

Наиме, мушкарац је одбранио част девојкама обрачунавши се са пијаним човеком који их је називао погрдним именима, а потом је послао моћну поруку на Фејсбуку, извинивши им се притом ако његова реакција није била у складу с њиховим очекивањима.

Foto: Facebook

– Малочас сам се сусрео са ситуацијом у троли где је један пијани човек називао погрдним именима две девојке… Нисам могао то да толеришем па сам морао да одреагујем како сам знао и умео… Овим путем желим да се извиним непознатим девојкама ако нисам одреаговао како су оне хтеле, али најбитније је да им је част одбрањена! Људи, треба увек реаговати на овако нешто, ја ћу то увек учинити, макар сносио последице! Земљоо Србијоо… – пише у његовом статусу на овој друштвеној мрежи.

Тања Милановић   Телеграф

 

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар