Почетна Друштво Мештанка Хајдукова донела метке пред челнике града: Нисмо безбедни ни заштићени

Мештанка Хајдукова донела метке пред челнике града: Нисмо безбедни ни заштићени

од Други Пишу
0 коментар

На друштвеним мрежама објављен је снимак на којем је мештанка Хајдукова пред челнике града на скупу поводом безбедносне ситуације у вези са мигрантима, донела пет метака које је нашла, а који, како каже, припадају мигрантима.

„Било је више од 300 метака, имам и снимак“, казала је, а чује се у видеу.

Нагласила је и да се грађани не осећају сигурним и да нису заштићени, како тврде надлежни.

„Ми нисмо заштићени, извините, зовемо милицију, кажу да се закључамо, а у комшилуку има две мале цурице. Оне ће такву трауму добити да се никад неће излечити“, рекла је, а њено обраћање пропраћено је аплаузима присутних мештана.

„Ви до сада ништа конкретно нисте рекли шта ћете урадити и шта сте урадили, само да радите нешто, а ми не знамо шта. Ако нисте контактирали војску, зашто нисте? Ово је ван ваше контроле сада, и ако ви нисте у стању ово да решите – препустите некоме ко јесте“, поручила је жена градоначелнику Бакићу и начелнику ПУ Суботица Игору Велимировићу, пише портал суботичке.рс

 

Подсетимо, градоначелник Суботице Стеван Бакић истакао је недавно да безбедност грађана Суботице није угрожена и да он има потпуно поверење у полицију.

Бакић је реаговао на све већу забринутост грађана Суботице због пуцњаве која се у понедељак, 24. јула, догодила између групе миграната на Хајдукову у којој је један мигрант изгубио живот а двоје је повређено.

„Припадници Полицијске управе Суботице и Жандармерија су даноноћно на терену последњих неколико месеци. Имамо појачане активности и смањен број миграната у нашим шумама, некада их је било 400, а сада су процене да их има од 30-50“, рекао је Бакић новинарима.

 

Foto OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE PU KIKINDA

М.Ж     Н1

Можда ти се свиди

Оставите коментар