Почетна » Фарбање стајалишта или народа? (ВИДЕО)

Фарбање стајалишта или народа? (ВИДЕО)

од admin
0 коментар

Ових дана Општина Гроцка започела је уређење и реновирање оштећења на постојећим надстрешницама јавног превоза.

Надстрешнице ће бити очишћене и офарбане, биће замењени сви оштећени елементи и поставиће се мапе мреже превоза на оним надстрешницама на којима је то технички могуће. Екипе су тренутно ангажоване у Лештанима и Калуђерици.

Слично се нешто ради и у новобеоградском насељу Белвил али разлика је у томе да је то насеље добило нова аутобуска стајалишта, а житељи општине Гроцке мораће да се задовоље са реновираним надстрешницама на станицама јавног градског превоза.

Драгољуб Симоновић (садашњи председник ОО СНС Гроцка) је још 2012. године, дошавши на власт, обећао мештанима Гроцке нова стајалишта и надстрешнице тада отворивши помпезно ново стајалиште ШумадиНска у Гроцкој. Без обзира на правописну грешку именом стајалишта, урађен је добар посао, очекивало се да ће се наставити обнова и рад на целој територији ГО Гроцка и убрзо испунити тако олако дата обећања . Подсетник је и овај видео материјал.

 

Екипе су тренутно ангажоване у Лештанима и Калуђерици, а затим ће се преселити и у друге делове ове приградске општине. Надстрешнице ће бити очишћене и офарбане, биће замењени оштећени елементи, а биће постављене и мапе мрежа на оним стајалиштима где је то технички изводљиво.

Ово се не односи на стајалишта на југу општине јер није техничко изводљиво, пошто на том делу углавном нема надстрешница па самим тим нема шта ни да се фарба.

Дугогодишња матрица наступања челника власти пред саме изборе се не мења. Конфучије је одавно рекао да ако свакога дана понесеш котарицу земље на једно место, саградићеш планину. Овде се деценијама (фарбају) „граде планине“ тек који месец пред изборе.

Дејан Јовановић

Можда ти се свиди

Оставите коментар