Почетна » ГРАФИТИ КЕФО ЗОТЕ ПО ОБРЕНОВЦУ: Секташки симболи осванули поред школа, паркова, грађани ДАНИМА У СТРАХУ!

ГРАФИТИ КЕФО ЗОТЕ ПО ОБРЕНОВЦУ: Секташки симболи осванули поред школа, паркова, грађани ДАНИМА У СТРАХУ!

од admin
0 коментар

Непосредно пред Нову годину на друштвеним мрежама освануо је снимак из Обреновца на којем се види младић који коље пса нон-стоп понављајући две речи – „кефо зоте“. За то време женска особа све то снима и повремено се укључује у ритуал.

У месту Забрежје код Обреновца налази се на десетине симбола ове „авантуристичке и самосталне секте“, како је називају стручњаци. Међутим, и у парку у близини једне средње школе и геронтолошког центра, пронађени су исти симболи, па је страх који се појавио међу Обреновчанима, све већи.

„Мени је ово ужасно, враћам се касно увече са посла и некако сама помисао на све ово је страшна“, рекла је једна Обреновчанка.

„Чин који је произвео оправдану панику код народа је класичан пример уџбеничког сатанизма. Овај младић и девојка урадили су оно што сатанисти раде вековима. У овом случају немам информацију да оргранизација „Кефо зоте“ има јаку и велику мрежу. Мислим да је реч о слободним авантуристима, назваћу их тако, који су радећи један бруталан ритуал, успели да изађу из анонимности“, објашњава за РТВ Маг некадашњи полицијски службеник у раду са сектама Зоран Луковић.

Да подсетимо, Момак М. Ђ. (21) и девојка К. П. (34), који су учествовали у суровом убиству пса, па још све то снимили камером, добили су притвор од 30 дана.

Курир.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар