Почетна » Доминирају ли Симоновић и његови кадрови и даље у ОО СНС Гроцка?

Доминирају ли Симоновић и његови кадрови и даље у ОО СНС Гроцка?

од admin
0 коментар
viber slika 2022 02 27 20 19 46 212

 Успео је Јокић на самом почетку деловања да смени поједине Симоновиће кадрове, као што су бивши председник Скупштине и општине Гроцка, Стефан Дилберовић који је за врло кратко време бављења политиком успео да преко „три флаше пива“ купи себи два плаца и направи кућу, или Милана Марковића који је за време свог већњиковања направио огромну штету спортистима у Гроцкој, затим Миленка Буквића са позиције шефа одборничке групе напредњака који ће остати упамћен као директор Еко Гроцке који је изјавио да су сви они у „незаконитим радњама“, као и Биљану Губеринић која је из притвора завршила на место начелника Урбанизма у Гроцкој. Међутим, осим тих смена других није било, те се оне сматрају само козметичким. Да су оне козметичке, можда говори и најновији пример бившег председника напредњака у Гроцкој, човек којем се суди за паљење куће новинару нашег портала који је јуче коментарисао јавно на друштвеној мрежи Фејсбук општински одбор напредњака у овој локалној самоуправи.

viber slika 2022 02 27 20 19 46 212

Оптужио је тако Симоновић све своје дојучерашње партијске другове, док је с друге стране реакција, односно одговор изостао.

Овакав приступ Симоновића и његових кадрова је већ виђен годинама уназад у ГО Гроцка. Нешто слично су урадили и са бившим повереником СНС-а, Милосавом Миличковићем. Миличко није успео да уради ни козметичке промене у овом одбору, што ће га касније, испоставиће се, коштати функције. Поред Симоновићевих јавних говора против појединаца из СНС-а, упоредо са њим делују и његови највернији играчи. Тако се данас, према информацијама Жиг инфа, десио један инцидент на састанку код председника Гроцке у вези посипања атарских путева.

Мештани села Заклопача још се сећају када је 21. децембра 2019. године у овом месту, између осталога, асфалтирано  двориште Срђана Михајловића блиског пријатеља шефа одборничке групе СНС-а у Гроцкој, Миленка Буквића и радника ЈП „Пијаце и зеленило Гроцка“. Две године касније, у октобру прошле године још један рођак добија асфалт до куће у овом месту. Ове године, исти одборник, према речима наших извора, посуо је атарски пут до своје њиве.

Изузетан Симоновићев сарадник, као што је Михајловић из Заклопаче, данас је на састанку код председника општине, Драгана Пантелића, оптужо Јокићевог (повереника) помоћника Мирољуба да он нема појма, односно да то што он ради нема „везе с мозгом“, као и да је глупо да неко ко је јуче дошао , данас управља одбором.

Већ виђен сценарио Симоновићевих кадрова може ескалирати у оно што је већ виђено међу напредњацима у Гроцкој, а то је тотална доминација истих.

Остаје питање само да ли ће нови повереник Јокић са својим помоћницима успети да се избори са оваквим кадровима, или ће потонути као и његов претходник. Грочански одбор напредњака се дефинитивно показао као тврд орах који се практично не може сломити. Дугогодишњом владавином, корени су пуштени дубоко и једино искорење јесте да се из корена сасечу. За сада, Симоновићеви кадрови добијају битку.

 

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић
Насловна: Илустација-карикатура.

Можда ти се свиди

Оставите коментар