Почетна » Успостављена линија 313 : Миријево 4 – Калуђерица /Кленак/ – Лештане /Раван

Успостављена линија 313 : Миријево 4 – Калуђерица /Кленак/ – Лештане /Раван

од Жиг Инфо
0 коментар

Из Секретаријата за јавни оревоз саопштено је да се од уторка, 29. марта успоставља нова линија jавног превоза 313 на релацији од терминуса „Миријево 4” до терминуса „Лештане (Раван)”.

Линија се успоставља на основу вишегодишњих захтева грађана и општине Гроцка за повезивањем Лештана и Калуђерице јавним превозом преко Забранске улице, затим повезивања засеока Кленак и линија јавног превоза са општине Гроцка са мрежом линија на Миријеву, чиме се скраћује пут према северним деловима Звездаре, Палилулом и насељима са леве обале Дунава.

 

На новој линији 313 возила ће саобраћати трасом: Миријево 4 – Михаила Булгакова – Љубише Миодраговића – Булевар краља Александра – Партизанска – Народног фронта – Жељка Миливојевића – Војводе Степе Степановића – Забранска – Раван – Лештане /Раван/.

На делу трасе на којем до сада нису саобраћала возила јавног превоза успостављају се стајалишта: „20. октобра” у Партизанској улици, „Браће Милић” и „Београдска” у Народног фронта, „Живка Давидовића” и „Гробље” у Улици Жељка Миливојевића, „Светислава Ристића” и „Трафостаница” у Улици војводе Степе Степановића и „Ново гробље Калуђерица”, „Боре Станковића” и „Опленачка” у Забранској улици, наводи се у саопштењу.

Можда ти се свиди

Оставите коментар