Почетна Локалне вести ЛАЖНИ РАДНИЦИ ВОДОВОДА ХАРАЈУ НОВИМ САДОМ И ОКОЛИНОМ: Грађанима узимају новац за прикључење на водоводну мрежу! ЧУВАЈТЕ СЕ ПРЕВАРЕ

ЛАЖНИ РАДНИЦИ ВОДОВОДА ХАРАЈУ НОВИМ САДОМ И ОКОЛИНОМ: Грађанима узимају новац за прикључење на водоводну мрежу! ЧУВАЈТЕ СЕ ПРЕВАРЕ

од admin
0 коментар

Јавно комунално предузеће „Водовод и канализација“ из Новог Сада упозорило је данас грађане да су се појавиле особе које се лажно представљају као њихови радници и нуде изградњу прикључака на водоводну мрежу.

Како се наводи у саопштењу, непознате особе „довеле су у заблуду“ грађане који живе на потезу Парагово – Ново Село и у насеља Боцке.

То јавно предузеће зе апеловало на грађане да „не наседају на овакве подвале“, јер њихови радници никада не наплаћују услугу на терену, а за све послове издаје се адекватна документација.

„Да би се домаћинство легално прикључило на водоводну или канализациону мрежу, неопходно је да у том делу града постоји легално изграђена мрежа те да је објекат који се прикључује легалан или у процесу легализације. Након што грађани поднесу захтев за прикључење, склапа се уговор и издаје се фактура на основу које се обави уплата“, саопштило је ЈКП „Водовод и канализација“.

Указали су и да се у насељима Прагово – Ново Село и Боцке не изводе радови, а да је крађа воде кривично дело.

Курир.рс/Бета

Можда ти се свиди

Оставите коментар