Почетна » Мама младића упуцаног у Винчи: Већ су га недавно секли ножем, шта ради полиција

Мама младића упуцаног у Винчи: Већ су га недавно секли ножем, шта ради полиција

од Други Пишу
0 коментар

Горан А. (21), који се синоћ упуцан у београдском приградском насељу Винча још увек је у тешком стању и лекари се боре за његов живот. Са тешким повредама главе превезен је колима Хитне помоћи на ВМА, где је по пријему оперисан.

„Мој син није криминалац, не знам ко то може да му пуца у потиљак. Шта ради та полиција, како већ нису открили ко је тај човек. Знам да је побегао мотором, ја сам шећераш и јако ми је лоше. Мој Горан је исто шећераш, плашим се за њега“, прича мајка тешко рањеног младића.

По речима очевидаца, око пола 11.00 зачули су се пуцњи али су сви мислили да неко нешто слави, па тако и мајка рањеног младића.

„Радио је преподне, са неким другом је постављао столарију. Дошао је кући, истуширао се и мало одморио. Увече је изашао, нисам чула да је са неким причао или се свађао. Отишао је и купио гирос, па сео код школског дворишта да га поједе када су пуцали у њега. Мој старији син је на телефону прочитао да је Г. А. и почео је да плаче. Питала сам га шта се дешава. Показао ми је вест и ја сам отишла до школе. Нису ме пустили да приђем, полицајац ми је рекао да одем кући да се смирим. Мог сина су већ напали пре два месеца у кладионици и исекли га ножем по потиљку, те ставили пар шавова. Нико од полиције ме није звао од тада, иако знамо да је то нека екипа из Калуђерице. Све мислим да су мог Горана помешали са неким. Он не продаје дрогу, није ни дрогераш, ни лопов. Једино што је имао са полицијом јесте кад су га ухватили у колима, он није криминалац“, каже Горанова мајка за Нова.рс.

Ову породицу у новембру прошле године задесила је несрећа када им је изгорела кућа.

„Имам 10 деце, седам синова и три ћерке. Сада смо подстанари, важан нам је сваки динар, нико се не бави криминалом“, каже забринута мајка.

Раније, пуковник др Небојша Марић, главни дежурни хирург на ВМА истакао је да је пацијент у угроженом стању хитно довезен у болницу, те да је подвргнут хируршкоој интервеницији од стране неурохирурга.

„Урађено је оно што је било индиковано за прву акутну помоћ у тако тешком стању. Може се рећи да је у стабилном стању, али његово коначно стање је још увек неизвесно, с обзиром на тежину повреда које је задобио“, рекао је др Марић.

Подсећамо, синоћ је испред Основне школе „Никола Тесла“ у Винчи тешко рањен Г. А. стар 21 годину, а према незваничним информацијама на младића је пуцано са мотора.

Пуцњава се догодила око 22.30 сати, а тешко рањеног човека у локви крви пронашли су пролазници који су о томе обавестили полицију.

Милош Ж. Лазић     Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар

two × 5 =