Почетна ОсталоЛични став Овај Чупковић попуши моју пензију и по, а крије се иза Вучића (ФОТО)

Овај Чупковић попуши моју пензију и по, а крије се иза Вучића (ФОТО)

Писмо члана СНС-а

од Жиг Инфо
0 коментар

Био јуче Чале код нас у Лештане, заједно са оним што нам командује по читавој Гроцкој, онај што је директор Паркинг сервиса, Чупковић.

Дошао ја на састанак, и имао сам шта да видим. Тај Чупковић извади две кутије цигара и стави на сто (насловна фотографија). Гледам ја оне цигаре и замало се нисам шлогирао. Колико сам се загрцнуо, грло се осушило, те сам остао без речи. Једва сам чекао да дођем кући. Нисам ушао на врата како треба, одма сам реко „жено дај одмах пола литре воде, да дођем себи“.

Јел ви знате да онај манипулатор Чупковић пуши бре оне најскупље руске Собранија цигаре? А знате ли ви колко коштају? Ја сам сазнао данас и ево није ми добро.

610 динара! Еј, пута две пакле то је 1 220 динара дневно!

Па помножите то са 30 дана, значи он попуши 36 600 динара месечно! А мени пензија 24 000 динара. И он сад мени ту да прича о неком поштењу, да ми брани од којекавих битанги председника Вучића.

Па што бар није сакрио оне цигаре, не да се шлогирам због тога.

Ја ћу на крају да размислим дал ћу уопште да изађем на гласање. Свака част председнику Вучићу, ал овај овде му попуши моју пензију и по и мене дошао да убеђује да гласам за њега. Ако треба од некога да се председник чува, то је од оваквих Чупковића.

Да не поверујеш.

 

Члан Лештанац (име и презиме познато редакцији)

 

*Писмо пренето у целости и није став редакције

Можда ти се свиди

Оставите коментар