Почетна » Ђилас: Тужићу све који по Вучићевом налогу воде бесрамну кампању (ВИДЕО)

Ђилас: Тужићу све који по Вучићевом налогу воде бесрамну кампању (ВИДЕО)

од admin
0 коментар

 

Ђилас и Дејан Булатовић подсетили су на графите мржње и полицијску тортуру коју је преживео Зоран Радмиловић, Булатовићев комшија.

На почетку, Ђилас је рекао да су 8. октобра осванули графити којима се прети смрћу свима који подржавају ову политичку опцију. Булатовићево дете је то видело када је пошло да купи хлеб и потресло се.

– То су ствари које не треба никоме да се дешавају – каже председник ССП.

Два дана касније привели су Зорана Радмиловића и позвали Дејана Булатовића да да изјаву. Радмиловића су задржали 48 сати, а потом је био и 30 дана у притвору.

– Министар Стефановић је изашао на ТВ и тврдио да је пронађена четка којом је графит исписан. Ови узорци, међутим, вештачењем утврђено нису исти. Небојша Стефановић је изговорио лаж да се овај човек прикаже као кривац, он је преживео тортуру шамарања и понуде да призна и да ће бити награђен – нагласио је Ђилас.

– Прошло је 50 дана, Стефановић је лагао, неко је дао налог за задржавање и 30 дана живота је прошло овом човеку. Ко ће то време да му врати, ко ће да спере љагу са његовог имена, какве ће последице имати полиција и онај ко је ово наредио – казао је председник ССП.

Затим се новинарима обратио Дејан Булатовић.

– Овде је сада све јасно у каквој држави живимо и како функционише. Али шта је са тим човеком који је исписао те фашистичке графите, моје дете није сигурно, ни моја породица. Али нисмо се уплашили, бићемо још упорнији. Србија је земља храбрих грађана који ће ово казнити оловкама – казао је Булатовић.

– Када су схватили да новац не функционише, крећу шамари и везивање за радијатор. Судија је покушао да наведе како за поступак имају сведоке, иако су сви докази и сведоци потврдили супротно – изјавио је адвокат Радмиловића Синиша Мајкић и додао да ће бити поднете кривичне пријаве против свих лица која су умешана у хапшење Радмиловића.

 

Потом је Ђилас говорио о некретнинама које су наводно у власништву његовог брата. Изјавио је да режимска гласила Објектив, Информер, Пинк већ три дана износе неистине и о његовом рођеном брату.

– Због Вучићевог страха од губитка власти дошли смо до тога да ТВ Пинк звони на интерфоне чланова моје породице. За разлику од Вучићевог брата, за мог брата Гојка нико није ни чуо док сам био на власти. Бесрамно лажу да је власник 29 станова и још бесрамније измишљају да је било шта и било када продао директору Крушика – каже Ђилас.

– Кућа је продата 27. августа 2017 године човеку који је пилот. Није никакав директор Крушика купио кућу, а шта је радио са њом годину дана касније, то је његова ствар – тврди Ђилас.

– Кућу је директору Крушика продао човек који је од нас купио и са нама нема никакве везе. Сви ви који сте објавили ове текстове, гостовали на Пинку и износили ове лаћи, све ћу вас тузити – најавио је председник ССП.

– Србија ће годину дана слушати како је мој брат власник 29 некретнина, али ћемо добити на суду – поручио је Драган Ђилас.

В. Т.   Директно.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар