Почетна » Алексић: Народна странка се залаже за подизање цензуса на 10 одсто

Алексић: Народна странка се залаже за подизање цензуса на 10 одсто

од admin
0 коментар

 

„Већи цензус и укрупњавање политичке сцене су веома важни да бисмо коначно знали ко је власт, ко опозиција, а ко су странке опозиције које раде у корист режима. Укрупњавање политичке сцене је важно и да бисмо спречили уништавање Србије и режим који самовољно распродаје национална богатства и покушава да од Србије направи колонију“, рекао је Алексић Радио-телевизији Србије.

Алексић је навео да се Народна странка залаже за раздвајање парламентарних, локалних и председничких избора како грађани на изборима не би „заокруживали једног човека и на изборима за месне заједнице и на изборима за председника Србије“.

Алексић је позвао председника Србије Александра Вучића да испуни своје обећање и дана Радио-телевизији Србије на полиграфу одговара на питања о „Јовањици“.

„Вучић је питао ко сме да му поставља питања – ево ја смем, али Вучић не сме да дође“, рекао је Алексић.

Алексић је истакао да грађани Србије, који плаћају РТС, морају да сазнају истину, а то значи да их РТС обавештава о свим важним питањима, као што је најава отварања рудника литијума код Лознице, као и о корупцији и криминалу, попут највеће производње марихуане у Европи на имању „Јовањица“ у коју је, како је навео, умешана власт.

„Овај режим је створио нове криминалце, као што је клан Вељка Беливука, који им је био добар док им је био потребан да смирује трибине на стадионима“, рекао је Алексић.

Алексић је истакао да је власт СНС-а у последњих девет година дуплирала спољни дуг који сада износи 30 милијарди евра и „рупе у буџету се надокнађује узимањем нових дугова које ће враћати будуће генерације“.

Можда ти се свиди

Оставите коментар