Почетна » Добрица Веселиновић: Најоштрије осуђујемо физичко насиље Александра Шапића

Добрица Веселиновић: Најоштрије осуђујемо физичко насиље Александра Шапића

од Жиг Инфо
0 коментар

Кандидат за градоначелника Београда листе „Бирамо Београд“, Добрица Веселиновић, оштро осуђује физички напад председника Привременог органа, Александра Шапића, на грађане присутне на јавном догађају посвећеном уклањању сплавова.

„Најоштрије осуђујем физичко насиље одлазећег градоначелника према групи грађана. Овакав инцидент није изненађујући, с обзиром на континуирано бахато понашање које је постало заштитни знак бившег градоначелника. Заиста је невероватно да је Београд водила особа која је више пута показала своју агресивност и недостатак поштовања према грађанима и представницима медија. Београђани заслужују људе који ће достојанствено управљати градом. Стојимо чврсто у одлуци да изаберемо Београд у којем ће градоначелник слушати глас грађана и успоставити одговоран и транспарентан однос према медијима”, изјавио је Веселиновић.

„Позивамо грађане да на изборима 2. јуна покажемо заједнички став против оваквог насиља. Такође, апелујемо на надлежне органе да омогуће грађанима да без страха јавно износе своје ставове”, истакао је Веселиновић.

 

 

Foto NIN / Đorđe Kojadinović

Можда ти се свиди

Оставите коментар