Почетна » Бивша министарка и функционерка СНС нова директорка „Инфраструктуре железнице“

Бивша министарка и функционерка СНС нова директорка „Инфраструктуре железнице“

од Други Пишу
0 коментар

Бивша министарка пољопривреде Јелена Танасковић именована је за в.д. генералног директора Акционарског друштва „Инфраструктура железнице Србије“.

На ту функцију именована је решењем Владе Србије.

„Именује се Јелена Танасковић за вршиоца дужности генералног директора Акционарског друштва за управљање јавном железничком инфраструктуром ‘Инфраструктура железнице Србије’ Београд“, наводи се у решењу објављеном у Службеном гласнику.

Подсећамо, претходни директор овог предузећа Небојша Шурлан поднео је оставку 25. марта, након што је недљник „Радар“ објавио аудио снимак његовог разговора са министром финансија Синишом Малим. На снимку се чује како Мали од Шурлана тражи помоћ за Црвену звезду. На снимку се помиње и „главни шеф“.

Иначе, Јелена Танасковић је од 2022. до ове године била министарка пољопривреде, шумарства и водопривреде у кабинету Ане Брнабић. Од 2018. године била је државна секретарка у Министарству финансија, а од 2020. у Министарству заштите животне средине.

Jelena Tanasković i šef delegacije Evropske unije u Srbiji Emanuele Žiofre potpisali su danas u Vladi Srbije Ugovor za izgradnju sistema za sakupljanje i prečišćavanje otpadnih voda u Sokobanji. FotoTANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ

Дуња Марић  Нова

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар