Почетна » Ђурђевић Стаменковски: Никад нисам разговарала с Вучићем о приступању СНС-у

Ђурђевић Стаменковски: Никад нисам разговарала с Вучићем о приступању СНС-у

од Други Пишу
0 коментар

Председница странке Заветници Милица Ђурђевић Стаменковски изјавила је данас да она и председник Србије Александар Вучић нису никад разговарали о њеном приступању Српској напредној странци (СНС).

Навела је да ју је Вучић похвалио зато што води рачуна о националном и државном интересу.

„Не видим себе у редовима СНС. Себе и Заветнике видим као значајан политички фактор у одбрани државе и народа. Имамо довољан кредибилитет да очувамо своју самосталност, а будемо корисни грађанима Србије“, рекла је Ђурђевић Стеменковски на ТВ Пинк.

Она је навела да се није променила и да ће увек бити својој држави на располагању, наводећи да ће остати конструктивна за све што је важно за државу.

Према њеним рачима, „западне службе су радиле на разбијању јединствене десне колоне и очигледно заузеле своју позицију у оквиру једне политичке странке коју су прогласиле за свог фаворита“.

„Конкретно мислим на Нову Демократску странку Србије, кад је у питању десница“, рекла је Ђурђевић Стеманковси наводећи да „Заветници носе барјак Србије“ и да нису дозволили да се у Србији формира „ДОС два“.

Она је рекла да су странке које протестују због изборних резултата „пробриселска опозиција и продужена рука страног фактора чим се жале адресама ван Србије“.

„Крајем месеца Заветници ће имати седницу Главног одбора, изложићу стратегију за наредни период. Припремамо са за најављене локалне изборе у Србији“, рекла је Ђурђевић Стаменковски.

Foto INFOSLUŽBA ZAVETNICI/ NIKOLA ŽIVANOVIĆ

Бета/Н1

Можда ти се свиди

Оставите коментар