Почетна » Ђилас о нападу напредњака на активисте ССП у Болечу: Показало се ко шири агресију

Ђилас о нападу напредњака на активисте ССП у Болечу: Показало се ко шири агресију

Ко шири агресију?

од Други Пишу
0 коментар

„Док сам био у Болечу није било никаквих проблема ни провокација ни са једне стране. Штавише са јединим грађанином који нас је вређао сам разговарао покушавајући да га убедим да није пристојно користити такве речи. После мог одласка, кренуо је напад на наше преостале активисте, а једног од њих, који је снимао догађај су чак јурили по пијаци не би ли му разбили телефон. Све то се јасно види на снимцима“, рекао је Ђилас и додао:

„Још једном се показало ко шири агресију, ко мрзи, ко у нападу панике због немања подршке прибегава батинашким методама. Када видим те људе који се тако понашају, обучене у униформе СНС-а, не могу а да не упоредим то са догађајима у Немачкој тридесетих година прошлог века. Не очекујем реакцију Вулинове полиције, али вам гарантујем да ће полиција у ослобођеној Србији већ за месец дана процесуирати и ово и многа друга слична дешавања широм Србије“.

У међувремену је на Твитеру реаговала и премијерка Ана Брнабић, која је позвала активисте СНС да не реагују на провокације и да наставе са „чистом капмањом“. На питање да прокоментрише премијеркине речи, лидер ССП каже:

„Изјаву Ане Брнабић не могу да коментаришем јер је немогуће разумети шта она говори, нити могу да следим њен ток мисли, који често наилази на логичке препреке“, наводи Ђилас.

 

Јелена Јеловац, Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар