Почетна » Долази ли Шапић сутра у Гроцку и да ли ће и са СНС-ом бити иста судбина?

Долази ли Шапић сутра у Гроцку и да ли ће и са СНС-ом бити иста судбина?

Најава састанка са чињеницама

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Према информацијама Жиг инфа, сутра у 17. часова у Великој сали, одржаће се проширени састанак  ОО СНС-а Гроцка  на којем ће председавати градоначелник у оставци, Александар Шапић.

Како кажу наши извори, за викенд и данас је „регрутовано“ чланство и то само они подобни, односно они који неће постављати сувишна питања и додају да су дате инструкције о самом скупу и понашању.

  • Данас је због сутрашњег састанка организован и састанак код директора Паркинг сервиса, Андрије Чупковића. Он, као координатор СНС-а Гроцка, позвао је челне људе, како би их посаветовао и дао инструкције око сутрашњег састанка, односно доласка Шапића, наводе наши извори за Жиг инфо.

Иначе, задњи пут када је Александар Шапић посетио Гроцку и имао састанак у Великој сали, било је пред изборе 2012. године. Након тих избора, ДС је нестао са политичке сцене у Гроцкој.

Александар Шапић, ДС, Архива 2011.

Од тада, први човек Београда Александар Шапић је прошао пут од заменика градоначелника за време власти Демократске странке, преко председниковања општином Нови Београд у три наврата, што као члан ДС што као председник странке СПАС.
Крајем маја 2021, Шапић прелази у СНС, а затим постаје градоначелник Београда.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар