Почетна » Епископ крушевачки освештао магацин пића, министар војни Гашић га отворио

Епископ крушевачки освештао магацин пића, министар војни Гашић га отворио

од admin
0 коментар

Свештена лица из Српске православне цркве, министри, градоначелници, директори, сви на једном месту. На једном задатку, са једним циљем у једној мисији, освештавања магацина пића у Крушевцу.

Много епископа ходало је земљом Србијом, али оваквог још нисмо имали. Епископ крушевачи Давид је са својим помоћницима, како то правило налаже, у свештеничким одорама освештао нови магацин у Крушевцу.

Епископ се потрудио да отера “ђаволе” из магацина пића и да свако пиће приближи свевишњем. Овој узвишеној литургији присуствовао је министар одбране Братисалв Гашић.

“Молим локалну самоуправу да већ следеће године, улицу која повезује овај магацин са главном улицом, асфалтира”, рекао је министар.

Када дође време, неко ће доћи да освешта и улицу.

Колико је крушевачка епархија поносна на овај чин, говори то што је детаљан извештај са узвишеног отварања магацина постављен на њиховом сајту.

Гашић и Анђелковић су заједно радили у Привредном савету Града Крушевца када је министар одбране био председник тог тела.

Прославу Анђелковићевог најновијег пословног објекта величине 2.500 квадратних метара у уторак су, како су јавили локални медији, увеличали и градоначелник Крушевца Драги Несторовић и са најближим сарадницима, начелник Расинског управног округа Бранимир Весић, народни посланици, већници, директори јавних предузећа и установа, привредници и бројни други гости.

 

Жиг Инфо/Булевар Б92/Телепромтер

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар