Почетна » Грочанско – инсајдерске СПС приче: Како је Жире протестовао, а Дачић га „искулирао“

Грочанско – инсајдерске СПС приче: Како је Жире протестовао, а Дачић га „искулирао“

Занимљивости са политичког скупа

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Јуче је СПС Гроцка одржао скуп у Великој сали ГО Гроцка, у сусрет најављеним изборима за 17. децембар.  Са овог скупа новинари Жиг инфа нису извештавали јер је обезбеђење забранило снимање Ивице Дачића.

Оно што је занимљиво са овога скупа, преносе наши извори, а за вас смо издвојили протест бившег председника ОО СПС-а Гроцка, Милана Јанковића Жирета, којег је Дачић „икулирао“.

Наиме, према речима наших извора, за Јанковића је било спремљено место у првом реду на овом скупу, ало он није желео да уђе у салу, већ је свој протест изразио тако што је демонстративно седео испред исте.

  • Жире је хтео да га Дачић види да није на скупу, како би га упитао што није присуствовао, каже за Жиг инфо један наш извор.

Дачић је, како кажу наши извори, похвалио неке људе из, практично, бившег руководства, као што је Сапунџић који је био присутан, негде у последњем реду, али о Жирету није било речи. Поред хваљења руководства, Дачић је био благонаклон и према коалиционим партнерима- напредњацима, наводе наши извори.

  • Кад је Дачић изашао из сале, Жире је седео испред. Дачић му је само пришао, загрлили су се и то је све. Жире није успео да каже Дачићу због чега је протестовао, наводи наш извор.

Иначе, како наводе наши извори, Јанковић је желео да демонстрира против садашњег руководства СПС-а јер су га, такорећи, послали у политичку пензију, што се њему није свидело.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар