Почетна » ИСПОВЕСТ: Какви пластични пиштољи, замало да нас убије!

ИСПОВЕСТ: Какви пластични пиштољи, замало да нас убије!

од admin
0 коментар

Након слике на којој је директор Јавног комуналног предузећа „Грочански комуналац“ Миленко Буквић  на свадби позирао са два пиштоља на столу, нашој редакцији јавили су се радници овог предузећа који тврде да је за прославу првог маја у предузећу Буквић пуцао из ових поштоља.

Прослављали смо 1. мај у нашем погону ПКБ-а Болеч. Било је нас педесет-шесдесет радника. Организована је била и музика. А онда је директор Буквић почео да пуца са два пиштоља. Музика и радници су били забезекнути. Буквић је чак дао и једном раднику, који је био у изузетно припитом стању, један од пиштоља  да пуца и он. Уплашили смо се да ће меци погодити неког од нас, причају радници ЈКП „Грочански комуналац“.

Ову прославу препричавају готово  и сви  радници другог-сродног предузећа ЈКП „Гроцка“. Сви су чули за случај „Два пиштоља Буквића“ . Радницима комуналца зато није  била јасна Буквићева изјава да он никада није пуцао из пиштоља. Они још наводе да су њега често виђали како носи те исте пиштоље.

Иако знају да је Буквић поднео оставку након појављивања фотографије у јавност, радници нису оптимистични по том питању. Како наводе, Буквић је дао оставку али ко ће да одговара? Такође, радници говоре да ће врло вероватно Буквића већ негде удомити а можда постане, како кажу,   нови директор комуналног предузећа које се ускоро оснива у Гроцкој.

Подсетимо се, када се фотографија појавила у јавности, Буквић је за више медија дао изјаву у којој је навео да су пиштољи пластични и да он никада није пуцао из пиштоља.

– Био сам кум на свадби прошле недеље, та фотографија је тад настала, али пиштољи нису прави, то је била само фора. Свестан сам да сам направио глупост, али проверљиво је то да ја никад нисам имао пиштољ, нити сам икад пуцао из пиштоља. Знате како је на српским свадбама… На фотографији смо стари сват и ја и пластични пиштољи. Отишло је предалеко, иако је само била шала, изјављивао је Буквић.

На ове тврдње радника Миленко Буквић није дао никакву изјаву, односно он се не јавља на телефон од када је фотографија објављена у више дневних листова.

Миленко Буквић је члан СНС-а, активан је у Општинском одбору Гроцка. На челу СНС-а у Гроцкој је Драгољуб Симоновић, у јавности познатији као бахати директор Железница Србије.

Можда ти се свиди

Оставите коментар