Почетна » Како су напредњаци звали да их заштитимо од напредњака који од јутрос обилазе „као секта“ широм Гроцке

Како су напредњаци звали да их заштитимо од напредњака који од јутрос обилазе „као секта“ широм Гроцке

Новосадске табле и сумњива лица

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Добар дан. Јел то Жиг инфо? Након што је добио потврдан одговор, уследило је питање „а јел можете ви нас да заштите од ових сумњивих лица што нас од јутрос обилазе?“

Баш тако је започео разговор, како ће се касније кроз исти испоставити, члана СНС-а који „воли Вучића ал, не може да види очима ове локалне преваранте“.

  • Још ми на кућу дошла све нека непозната лица. Жена се уплашила, хтела да зове полицију. Како су само дрчни и безобразни, па то је невероватно. Волим Вучића, ал ово све око њега неки батинаши, ко нека секта. Па не смеш да им кажеш било шта, просто не верујем, каже између осталога читалаца Жиг инфа и по сопственом признању члан СНС-а.

Читаоци Жиг инфа јављају да су од јутрос активисти СНС-а, виђени у сваком месту на територији ГО Гроцка. Већина је доведена из Војвођанских места, а по групама иду заједно са по неким чланом из локалног одбора напредњака.

У Пударцима, заједно са активистима СНС-а виђен је и председник Гроцке, Драган Пантелић.

На питање зашто је потребно да људи са стране, који су дошли са аутом новосадских таблица, у његовом рођеном месту раде кампању и да ли је ту заправо реч о неспособности локалног одбора, Пантелић каже да су они ту само да их контролишу.

  • Добро је имати контролу, а они су ту због тога, рекао је Драган Пантелић за Жиг инфо, не прецизирајући конкретно шта та контрола подразумева.

А оно што „контрола из Новог Сада“ (тачније из Оџака, прим.аут,) ради, јесте да иду од куће до куће, са бирачким списком којег имају код себе и траже од мештана такозвани сигуран глас за СНС за предстојеће градске и локалне изборе. Аутору овог текста лично је пришла једна госпођа са СНС обележјем и упитала га за име како би га „пронашла у списку“. Заједно са њом, поред председника Гроцке и Месног одбора иде и та „контрола“ како их је назвао предсеник Гроцке који подсећају на заштитаре. Сви они нису имали одговоре на питања „када ће се асфалтирати путеви или урадити нека већа капитална инвестиција, с обзиром да су на власти већ 12. година.

Иначе, ОО СНС-а Гроцка је за предстојеће изборе добио квоту од 38 000 сигурних гласова. Толико су, према речима наших извора, пријавили врху СНС-а. Међутим, када је дошла „контрола из Новог Сада“, испоставиће се да ће се та квота тешко достићи, односно да је једно на папиру, док је на терену другачије.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар