Почетна » Милан Радоичић и Марко Ђурић за истим столом: Друштвеним мрежама се дели фотографија из ресторана

Милан Радоичић и Марко Ђурић за истим столом: Друштвеним мрежама се дели фотографија из ресторана

од Други Пишу
0 коментар

Амбасадор Србије у САД Марко Ђурић и некадашњи потпредседник Српске листе Милан Радоичић, за којим је на расписана потерница Интерпола, састали су се у једном ресторану, види се на фотографији коју деле корисници друштвеној мрежи „X“, али се не прецизира када је та слика настала.

Како се види на фотографији, Ђурић и Радоичић сами седе за столом у ресторану. Међутим, није познато када се десио овај сусрет амбасадора Србије у САД и Радоичића, који је под санкцијама Америке због корупције.

 

Портал РКС неwс са Косова уз ову фотографију на друштвеним мрежама наводи да фотографија отвара озбиљна питања о везама између политичких кругова и особа познатих по криминалним активностима.

Председник Србије Александар Вучић је прошлог месеца из Њујорка послао поруку да се Ђурић враћа у Србију и да ће имати „једну од веома важних функција у земљи“.

За Радоичићем је расписана потерница због организовања оружаног напада у месту Бањска на Косову у септембру 2023. године, када су погинули један косовски полицајац и тројица Срба из Радоичићеве групе.

Он је у Београду јавно преузео одговорност за тај догађај, а у притвору је провео један дан због оптужби за недозвољено поседовање оружја.

Место Радоичићевог боравка је од тада непознато, а недавно се на друштвеним мрежама појавио снимак ватромета поводом његовог рођендана, која је организована на Копаонику.

Foto:MILOS MISKOV / Sipa Press / Profimedia

Нова.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар