Почетна » Огласила се одборница коју је Шапић увредио и „понудио“ слике из базена

Огласила се одборница коју је Шапић увредио и „понудио“ слике из базена

од Други Пишу
0 коментар

Након што је градоначелник Александар Шапић на седници Скупштине Града рекао шефици одборничке групе „Правац Европа“ Мили Поповић да ће јој донети слику из базена јер је тад изгледао боље, она је одговорила да су мизогине и непристојне изјаве једино што му остаје.

„Мила Поповић ми је тражила аутограм и ја ћу сад да јој га дам. Ево, за нашу Милу од Аце Шапића. Добила је аутограм. Слику нисам понео, али донећу. Може из базена, тад сам боље изгледао“, рекао је Шапић на седници Скупштине Града.

Након тога, у изјави за Нову реаговала је и шефица одборничке групе Мила Поповић која је за Нова рекла да су мизогине и непристојен изјаве једино што му остаје.

„Да је остао спортиста можда би мом сину било драго да добије аутограм од прослављеног ватерполисте али сада после овога што је показао и урадио као градоначелник његов аутограм сигурна сам не треба никоме. Мизогине и непристојне изјаве су једино што му остаје јер то је он, а то није Београд“, рекла је Поповић за Нову и додала:

„Ми од Александра Шапића тражимо само један потпис, онај на папиру у чијем заглављу пише оставка. И то траже странке које су добиле 70.000 гласова више него листе које су га подржале у Скупштини. Када се већ присећа своји спортских дана, може да се присети да је око базена знао да настане хаос због његових увреда и бахатости. Али када смо већ код спорта остаје ми нејасно како је човек који је некада има храбрости да шутне на гол у сваком финалу постао кукавица која не сме да изађе на изборе него, продужава свој мандат увредама и нападима на жене, новинаре, неистимишљенике, друге спортисте, уметнике … Тужан крај“, закључила је Поповић.

Све информације са данашњег седнице пратите у блогу уживо на Нова.рс.

Aleksandar Šapić i Mila Popović Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs, Vesna Lalić/Nova.rs

Нова.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар