Почетна » Покс: Pоново радови у већ реконструисаној КАРАЂОРЂЕВОЈ УЛИЦИ

Покс: Pоново радови у већ реконструисаној КАРАЂОРЂЕВОЈ УЛИЦИ

од Други Пишу
0 коментар

„Крајем новембра 2018. године тадашњи заменик градоначелника, Горан Весић, помпезно је најавио почетак реконструкције Карађорђеве улице, на потезу од Бранковог моста до Париске. Радови на реконструкцији у трајању од 425 дана и буџетом од 712 милиона динара без ПДВ-а, подразумевали су обнову трамвајског колосека од Бранковог моста до трамвајске окретнице код Калемегдана.

По завршетку радова, фебруара 2020. године, своје одушевљење раконструцијом поделио је тадашњи градски урбаниста Марко Стојчић који је најавио како ће сви који живе у Карађорђевој и они који кроз њу пролазе сада моћи да уживају у новом изгледу, локалима, баштама и другим садржајима дуж улице.
Ни Горан Весић није скривао одушевљење већ је Карађорђеву видео као пример побољшања квалитета живота у урбаном делу града.

И онда се дешава август 2024. године и поново некакви радови у Карађорђевој улици. Реконструкција реконструкције или нешто друго? Кога да питамо, или још важније ко ће да нам одговори?“, изјавио је народни посланик и потпредседник ПОКС Владимир Ђорђевић.

Можда ти се свиди

Оставите коментар