Почетна » Поручили му да истраје „у борби против мрзитеља Србије“: Ево шта је Вучић добио за рођендан од сарадника

Поручили му да истраје „у борби против мрзитеља Србије“: Ево шта је Вучић добио за рођендан од сарадника

од admin
0 коментар

Премијер Србије Александар Вучић прославио је јуче 45. рођендан, а осим бројних честитки и рођенданских жеља, међу поклонима које је добио од својих колега из Владе нашло се и неколико флаша вина, књиге, практични поклони.

Премијеру је први поклон стигао са Андрићевог венца, додуше не од председника Томислава Николића, већ од његовог саветника за медије Вука Фатића, који је Вучићу као вишедеценијски пријатељ поклон уручио дан раније:
– Купио сам му црно италијанско вин. Вучићу је тешко изабрати поклон, будући да осим вина не пије ни алкохол, нити кафу, тако да у оптицају остају добро вино и књиге – објашњава Фатић.

Поклоне су Вучићу припремили и министри, који, упркос томе шти је јуче одржана седница Владе, поклоне су му уручили далеко од очију јавности.
Тако је од првог потпредседника Владе и шефа дипломатије Вучић на поклон добио пакет доброг домаћег вина.
– Осим тога, пожелео сам му све најбоље – похвалио се Дачић.

Иако је поклон уредно купио, директор канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић није желео да открије о чему се ради:
– Пожелео сам му и поклонио нешто лично, што није за јавност – рекао је Ђурић.

Потпредседница Владе и министарка саобраћаја каже да није заборавила да упути честитку, али поклон ће сачекати који дан:
– Из свег срца сам му пожелела да Србија разуме сву енергију и љубав коју улаже у њен напредак – рекла је Михајловићева.

Министарка без портфеља задужена за евроинтеграције Јадранка Јоксимовић, како каже, као и увек Вучићу је пожелела пре свега здравље и успех, а порука је стигла и од министра одбране Братислава Гашића:
– Пожелео сам му да истраје у борби против свих мрзитеља Србије – открио је Гашић.
Судећи по реакцијама, Вучић је поклонима и знацима пажње био одушевљен, а мобилни телефон му је јуче био затрпан честиткама и рођенданским жељама.

Од Чепурина на поклон књига

Премијер је јуче разговарао и са амбасадором Русије у Београду, Александром Чепурином, који му је на поклон донео књигу.

 

(naše novine)

Можда ти се свиди

Оставите коментар