Почетна » Сазнајемо: Лука Петровић нови координатор СНС-а за Гроцку, Чупковић се повлачи

Сазнајемо: Лука Петровић нови координатор СНС-а за Гроцку, Чупковић се повлачи

Аклтуелни председник Гроцке поново "преживео"

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Након што је Милосав Миличковић – Миличко смењен са места повереника ОО СНС-а Гроцка, актуелни председник ОО СНС-а и ГО Гроцка, Драган Пантелић изјављивао је да се он дописује константно са Вучићем, али и братом Андрејом.

Поред Андреја Вучића, Пантелић је константно тврдио и да има контакт са Луком Петровићем, за којег се неформално сматра да руководи београдским одбором СНС-а.

Ипак, након Миличка као повереник напредњака долази Александар Јокић, директор ЕДБ Београд, који је врло брзо замењен са Андријом Чупковићем, директором Паркинг сервиса.

Јокић није „преживео“, долази нови СНС повереник у Гроцкој?

Од тренутка од како је на челу грочанских напредњака, односно координатора, заједно са Чупковићем виђан је Андреј Вучић и Лука Петровић.

За уже друштво напредњака из Гроцке Лука и бата Андреј, летели еври а некима откази (ВИДЕО)

Према незваничним сазнањима Жиг инфа, због болести Андрије Чупковића, за новог координатора СНС-а Гроцка постављен је Лука Петровић. Он ће бити практично четврти координатор за Гроцку од како је на челу ове локалне самоуправе напредњак Драган Пантелић – Панта.

Спекулације око избора

Поред информације да ће за Гроцку бити главни Лука Петровић, међу грочанским напредњацима се спекулише и о могућим поновљеним градским као и о локалним изборима. Наиме, како се спекулише, поновљени избори за град Београд ће бити 21. или 28 априла, док ће локални избори у Гроцкој бити почетком јуна 2024. године.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар