Почетна » СНС Чачак демантује да је председник Месне заједнице заборавио да се захвали Вучићу

СНС Чачак демантује да је председник Месне заједнице заборавио да се захвали Вучићу

од Други Пишу
0 коментар

Градски одбор Српске напредне странке (СНС) у Чачку одбацио је наводе коалиције „Чачак против насиља“ да је председник једне од Месних заједницеа (МЗ) у том граду молио локалне медије да поново сниме и објаве његову изјаву о инфраструктурним радовима, јер је у првој заборавио да се захвали градоначелнику Чачка, Влади и председнику Србије.

Градски одбор СНС је у саопштењу оценио да је та коалиција изнела „измишљотине“.

„Јер како другачије окарактерисати тврдње изнете у последњем саопштењу коалиције ‘Чачак против насиља’ да је неименовани председник, неименоване Месне заједнице, неименованим медијима дао изјаву, па касније желео да је понови зато што се није захвалио председнику Србије и градоначелнику Чачка“, наводи се у саопштењу СНС.

СНС пита где су ту изјаву председника МЗ чули представници „Чачак против насиља“, пошто, како СНС наводи, она нигде није објављена. СНС верује да коалиција „Чачак против насиља“ саопштења „шаље у ветар“.

„Јер ако (председник Странке слободе и правде Драган) Ђилас нареди да нема изласка на локалне изборе у Београду, вероватно ће по директиви његови потчињени бојкотовати и оне у Чачку и у целој Србији. Све ове флоскуле, популизам и измишљотине биће узалудне“, наводи се у саопштењу Градског одбора СНС.

Коалиција „Чачак против насиља“ саопштила је јуче да је председник једне МЗ у Чачку дао изјаву локалним медијима у Чачку о завршеним радовима на чишћењу канала и кошењу траве у тој МЗ, па их замолио да изјаву понови јер је заборавио да се захвали градоначелнику Чачка, Влади и председнику Србије.

„Сведоци смо да је то пракса режима СНС и да се градоначелник Чачка Милун Тодоровић после сваке изјаве захваљује председницима Владе и државе, што је радила и председница Владе Ана Брнабић, која се захваљивала свом шефу, а све нам то одаје утисак да је један човек у Србији заслужан за сваки откос и покошену травчицу у држави“, наводи се у саопштењу коалиције „Србија против насиља“.

Foto N1

Бета/Н1

Можда ти се свиди

Оставите коментар