Почетна » Сазнајемо: Од сутра звање чланова (радника) СНС-а са подручја Гроцке, зове координатор

Сазнајемо: Од сутра звање чланова (радника) СНС-а са подручја Гроцке, зове координатор

Борба за сигурни глас

од Жељко Маторчевић
0 коментар

 У суботу 25. фебруара одржан је састанак директора и радника јавних предузећа у Гроцкој са председником ОО СНС, Драганом Пантелићем и координатором Андријом Чупковићем, директором ЈП „Паркинг сервис“.

Овај хитан састанак био је заказан од стране Чупковића, а тема је била „непослушност радника јавних предузећа“, Наиме, према речима наших извора, координатор СНС-а за Гроцку и Младеновац, Андрија Чупковић је добио информацију да радници јавних предузећа не желе више да учествују у страначким акцијама.

На том састанку, директор ЈП „Водовод и канализација“, Мирко Добријевић поднео је оставку јер, према сопственом признању, не може више да трпи шиканирање координатора.

Извори Жиг инфа наводе да је данас директор водовода у Гроцкој поднео и званичну оставку на писарници, док је председник Гроцке, најзад схватио, сву апсурдност деловања напредњака, Јер, како кажу наши извори, данас се председник Гроцке, Драган Пантелић, пожалио својим људима да је укапирао да истим потезом и он може бити смењен преко ноћи, што га је јако потресло.

Наши извори наводе и да ће од сутра координатор Чупковић применити методу звања чланства лично, односно оних који раде у јавним предузећимa, како би их „подстакнуо“ да се поново страначки активирају.

-Вероватно ће се у почетку служити слаткоречивошћу, а затим ће се понашати као и на претходном састанку када је оставку поднео директор водовода у Гроцкој. Добијена је наредба да се мора активирати што већи број чланства, поготово сада када се „ломи“ око Косова, наводе наши извори.

Подсетимо се, „Сигуран глас“, је пракса која подразумева да страначки активисти обилазе грађане и анкетирају их да ли ће на изборима заокружити управо њихову партију. СНС овај метод примењује већ деценију уназад. Поред сигурног гласа, у Гроцкој је забалежено и више физичких насиља према неистомишљеницима. Портал Н1 је данас објавио да је звање грађана широм Србије из штаба СНС-а већ почело.

„Да ли подржавате политику Александра Вучића?“, пренео је читалац питање које му је поставила активисткиња највеће владајуће странке.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар