Почетна » СРАМОТА Вучића у Скадарлији ојадили за 40 евра

СРАМОТА Вучића у Скадарлији ојадили за 40 евра

од admin
0 коментар

Уместо 32 евра, колико према нашим сазнањима коштају најскупљи опанци, продавац у Скадарлији наплатио је премијеру Александру Вучићу чак 70 евра.

Наиме, опанци којима је Вучић у Скадарлији частио америчког потпредседника Џозефа Бајдена коштали су српског премијера чак 40 евра више него што им је права цена.

Премијер Александар Вучић и амерички потпредседник Џозеф Бајден прошетали су у уторак београдском боемском четврти Скадарлија, након службених састанака, а друштво им је правио и амбасадор САД Кајл Скот. Приликом шетње кроз најпознатију туристичку четврт српске престонице, један од оркестара свирао је мелодије песме Звонка Богдана, а Бајден је понесен истим заплесао са глумицом Љиљаном Јакшић најпознатијом по улози у „Курсаџијама“.

Желећи да обрадује породицу сувениром из своје посете Србији, Бајден је разгледао штандове, а када је одабрао да купи пар опанака, Вучић то није дозволио, већ је частио госта обућом коју су носили наши преци. Екипа „Ало!” уверила се јуче на лицу места да је цена од 70 евра, коју је наплатио продавац, много већа од уобичајене цене опанака у Србији.

– Цена опанака обично зависи од броја обуће коју носите. Што већи број обуће носите, то је више праве коже утрошено у те опанке, а самим тим, и цена је већа. Најјефтинији опанци код нас коштају и до 2000 динара, а најскупљи обично не прелазе 32 евра – рекао је за „Ало!” један опанчар.

Д. П.   Ало

Можда ти се свиди

Оставите коментар