Почетна » Лазовић: „Србија против насиља“ и НАДА на изборе у две колоне, али координисано

Лазовић: „Србија против насиља“ и НАДА на изборе у две колоне, али координисано

од Други Пишу
0 коментар

Посланик и копредседник Зелено левог фронта Радомир Лазовић оценио је данас да би коалиција Србија против насиља требало да усагласи близак заједнички наступ на изборима са коалицијом НАДА, али у две колоне – грађанској и десној и уз подршку јавних личности и свих оних којима је, како је рекао, стало до будућности Београда и Србије.

„Уколико би се СПН и НАДА договорили да наступе координисано и у сарадњи, као две листе, мислим да би у збиру то донело много више гласова него када би ишли на истој листи. Такође, овакав договор би нам омогућио да имамо дупло више контролора на изборима који би требало блиско да сарађују“ навео је Лазовић за Данас.

Лазовић је оценио да би се на тај начин и људима којима је ближа конзервативна и десна политика, понудило да гласају за опозицију која није у сарадњи са влашћу.

Лидер ССП Драган Ђилас рекао је да опозиција треба да наступи у форми ширег фронта на београдским изборима, а да од ње зависи да ли ће се ујединити.

Он је рекао да што се тиче странке Слободе и правде „ми смо спремни“ и додао да је сигуран да у овом тренутку говори и у име коалиције Србија против насиља, наводи се у саопштењу ССП.

Radomir Lazović Konstitutivna sednica Skupštine grada Beograda Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Тањуг/Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар