Почетна » ОО СНС се одрекао почасног грађанина Гроцке (ВИДЕО)

ОО СНС се одрекао почасног грађанина Гроцке (ВИДЕО)

од admin
0 коментар

 Раније, наводно, након што су сви грочански месни одбори одржали састанке на којима је консултовано целокупно чланство, једногласно је подржан став да је неопходна смена председника Градског одбора СНС Београд.

Подсетимо се, широм Србије отпочели су састанци градских и општинских одбора СНС-а на којима окружни партијски шефови упознају чланство са догађањима о којима се до сада само говорило по кулоарима, а у питању је сукоб председника странке Александра Вучића и једног од његових најближих сарадника Небојше Стефановића. Иначе, Стефановић је почасни грађанин ове општине, као и да је већина кадрова у Гроцкој заправо његова, с обзиром да је бивши председник Драгољуб Симоновић био његова десна рука.

Састанак ОО СНС-а у Гроцкој почео је у 18. часова у Великој сали. Као што се и очекивало овај одбор је изгласао неповерење Небојши Стефановићу. Поред чланова и функционера присуствовали су и народни посланици, Горан Пекарски, Оливера Огњановић и Милош Терзић. Састанком је председавао повереник СНС-а за Гроцку, Милосав Миличковић. 

Погледајте видео:

 

ЕЖИ

 

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар