Почетна » ССП Гроцка: Председник Месног одбора СНС у Заклопачи комшији разлупао аутомобил

ССП Гроцка: Председник Месног одбора СНС у Заклопачи комшији разлупао аутомобил

од Други Пишу
0 коментар

Да ли ће и овај пут СНС да заштити свог функционера насилника који је јутрос око 3х свом комшији разлупао аутомобил? Срђан Михајловић, председник Месног одбора СНС у Заклопачи, свом комшији С.С. начинио је материјану штету, али и изазвао панику претећи и позивајући се на своју политичку моћ.

Уплашене комшије које је пробудило лупање стакла на аутомобилу у први мах су помислиле да неко пуца по Заклопачи.

Александру Вучићу, председнику Србије и СНС су пуна уста речи о безбедности, сигурности и борби против насиља, али је јасно да се за ових 11 година њихове владавине дешава управо све супротно, а још један доказ томе је и насиље председника Месног одбора СНС у Заклопачи. Само у Гроцкој се последњих година, поред покушаја убиства новинара Милана Јовановића, од стране СНС функционера десио низ инцидената као што су пребијање новинара који је шетао улицом, напад СНС батинаша на активисте ССП-а на пијаци у Болечу, а сада је и један од њих разлупао ауто свом комшији?!

Узалуд су били апели Драгана Ђиласа и Странке слободе и правде да је спуштање тензија и сузбијање насиља приоритетно за опстанак српског друштва. Нажалост, као што то обично бива овакви апели и речи касно се испоставе тачним. Наше је да се и даље боримо и не дозволимо да у овим тренуцима упадамо у Вучићеве замке око “пребројавања људи” јер људи нису број него стуб српског друштва и наш задатак је да их водимо у будућност без насиља. Једино сигурно је то да гарант мира и стабилности не лежи у редовима владајућих странака, то су више пута доказали

Жељко Вагић
Председник Општинског одбора ССП Гроцка

Можда ти се свиди

Оставите коментар