Почетна » ССП: Милорад Грчић кандидат за председника Општинског одбора СНС у Обреновцу

ССП: Милорад Грчић кандидат за председника Општинског одбора СНС у Обреновцу

од Други Пишу
0 коментар

Председник Извршног одбора београдског одбора Странке слободе и правде Марко Димић је саопштио да ће, по свему судећи, бивши директор ЕПС Милорад Грчић бити нови председник Општинског одбора СНС у Обреновцу.

Милорад Грчић, човек који је уништио прво Колубару, па онда и цео ЕПС, човек због кога је угрожено снабдевање струјом свих у Србији, а Београђанима угрожено право на чист ваздух, човек због чијег незнања ће грађани платити милијарде евра, биће по свему судећи председник Општинског одбора Српске напредне странке Обреновац“, рекао је Димић, преноси ССП у саопштењу.

О предлогу за кандидатуру на челно место обреновачког одбора СНС је обавестио градски менаџер Мирослав Чучковић на свом Твитер налогу.

 

„Озбиљно питање је какве менаџерске способности нам показује градски менаџер када рекламира ову кандидатуру. Јасно је да странка која за своје челне људе поставља овакве не разуме шта је одговорност и када је доста са нестручним и лошим кадровима. Ово најбоље показује и однос СНС према Београду, али и целој Србији“, закључио је Димић.

Бета/Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар