Почетна » Свађа и подбачај СНС Гроцка на данашњим скуповима

Свађа и подбачај СНС Гроцка на данашњим скуповима

од admin
0 коментар
viber image 2021 11 27 15 02 18 910

Ово је одлучено у преподневним сатима на петој изборној Скупштини СНС-а у бившој Хали спортова на Новом Београду. Што се тиче општине Гроцка, ова изборна Скупштина остаће упамћена по свађи народног посланика и председника ГО Гроцка. Наиме, у холу спортске дворане Ранко Жеравица пред почетак Скупштине СНС, дошло је до жучне полемике између председника ГО Гроцка Драгана Пантелића и народног посланика Горана Пекарског. Расправа је почела око не позивања посланика на ОО Гроцка. По речима Пантелића градски повереник и премијерка Ана Брнабић је та која одлучује о томе. Чула се и претња Пантелића према посланику, да је боље да ради свој посао и да не брине о општини, иначе неће му бити добро. После вређања одборника општине Гроцка, Пантелић изгледа да је подигао лествицу и упућује претње и народном посланику. Како кажу наши дописници, „свађа“ Пекарског и Пантелића дошла је и до врха СНС-а.

А нешто касније за 18 часова  била је заказана свечаност СНС-а у Арени. Према ранијим информацијама Жиг инфа, радници јавних предузећа у Гроцкој  били су принуђени да присуствују овом скупу. Квота од 1 000 људи, колико су добили грочански напредњаци, ипак није испуњена.

Наш репортер био је данас присутан приликом „скупљања“ људи за одлазак у Арену, преко пута цркве у Гроцкој. Организатори су телефонима упорно покушали да добију оне који су били на „списку“ за одлазак, али већину њих нису добили (насловна фотографија). Аутобуси су данас из Гроцке отишли у просеку са 60 посто попуњености капацитета.

Мора се напоменути и да је народни посланик , млађани Милош Терзић из Винче данас изабран за члана председништва СНС-а. 

Поједини чланови СНС-а, са кримогеном прошлошћу имали су и речи поруке за окупљене демонстранте у Београду.

viber image 2021 11 27 15 02 18 910

 

ЕЖИ

Можда ти се свиди

Оставите коментар