Почетна » НАСТАВЉЕН НА РАДОСТ СВИХ ЉУБИТЕЉА Четврто вече Малог ноћног турнира Умчари 2016 (ФОТО)

НАСТАВЉЕН НА РАДОСТ СВИХ ЉУБИТЕЉА Четврто вече Малог ноћног турнира Умчари 2016 (ФОТО)

од admin
0 коментар

Након изгреда који су се догодили претходних ноћи у дворишту ОШ Мића Стојковић, на радост свих љубитеља малог фудбала турнир је настављен.

Иако је пре две ноћи непознати починилац аутомобилом ударио у стативу и на тај начин искривио цео гол, данас у току дана гол је исправљен, па су се створили услови за наставак турнира.

Прва утакмица у четвртом колу одиграна је између екипа Лестер и Нил Транс. Иако је Лестер први повео са 1:0 и након изједначења ипак успео да прво полувреме утакмице заврши у своју корист са 2:1, у другом полувремену Нил Транс је успео да постигне још два гола и на тај начин добије меч резултатом 2:3, а тиме доведе Лестер на последње место на табели.

Стрелци за Лестер били су Бјелица и Матејић, док су за Нил Транс голове постигли Јанковић и Радојичићи.

Коначни резултат: 19:15 ЛЕСТЕР – НИЛ ТРАНС (2:1) 2:3

Следећа утакмица, коју су одиграли Еурозвезде и Пекара АС, се није одликовала преокретима као претходна утакмица. Пекара АС је повела са 0:2 и прво полувреме завршила у своју корист при резултату од 1:2, а у другом делу утакмице оба тима су дала по два гола, па је на тај начин Пекара АС заслужено задржала лидерску позицију на табели.

Стојковић је постигао два, а Михајловић један гол за Еурозвезде, док су за Пекару АС голове постигли Николић, Живковић, Дељахин и Ребрања.

Коначни резултат:20:00 ЕУРОЗВЕЗДЕ – ПЕКАРА АС (1:2) 3:4

У наредном мечу, и поред тога што су (због више од пет фаулова Јокса тима) имали један неискоришћен пенал који је извео Томовић, С времена на време су успели да прво полувреме поведу са 2:0. Код резултата 3 .2, голман С времена на време, Александар Маторчевић у две феноменалне интервенције помогао је да његов тим дође до победе.

С времена на време су успели да утакмицу заврше убедљивом победом (5:2) и на тај начин са петог скоче на друго место на табели. У стрелце за С времена на време уписали су се Матејић, Томовић и Стокић са по једним и Недељковић са два гола, док је за Јокса тима двоструки стрелац био Себастијан.

Коначни резултат:  20:45 С ВРЕМЕНА НА ВРЕМЕ – ЈОКСА ТИМ (2:0) 5:2

На четвртој утакмици, млади момци К-Зона успели су да дођу до првог бода. Након првог полувремена које је К-Зон добио са 0:2, Гронет је успео да изједначи резултат на 2:2. К-Зон је поново успео да поведе са 2:3, али им Гронет није дозволио да се домогну прве победе, па је меч завршен нерешеним резултатом 3:3.

Голове за Гронет су постигли Маркоски, Пауновић и Глушчевић, док је за К-Зон један гол постигао Симић, а два гола Петровић.

Коначни резултат: 21:30 ГРОНЕТ – К-ЗОН (0:2) 3:3

У петој утакмици, своју прву победу на турниру остварио је К-Тим у дуелу са Романтичарима, којима је ово први пораз.

К-Тим је головима Рашића прво полувреме добио са 0:2, док су у другом полувремену Романтичари голом Радаковића успели да умање пораз и заврше меч при резултату од 1:2.

Коначни резултат: 22:15 РОМАНТИЧАРИ – К-ТИМ (0:2) 1:2

Програм турнира за среду, 13. јул

19:15 К-ЗОН – РОМАНТИЧАРИ

20:00 ПЕКАРА АС – С ВРЕМЕНА НА ВРЕМЕ

20:45 ЈОКСА ТИМ – ГРОНЕТ

21:30 НИЛ ТРАНС – ЕУРОЗВЕЗДЕ

22:15 К-ТИМ – ЛЕСТЕР

 

Д. Јанковић

 

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар