Почетна » Да ли грочански напредњаци добијају новог координатора?

Да ли грочански напредњаци добијају новог координатора?

Чупковићев одмор или тотални нестанак из Гроцке?

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Грочанским напредњацима од 2022. године, практично је управљао директор паркинг сервиса из Београда, Андрија Чупковић, иако је званични председник ОО СНС-а, Драган Пантелић.

Непосредно пред локалне изборе у Гроцкој, односно пред поновљене београдске, као појачање грочанским напредњацима за изборе доведен је Горан Ђаковић.

ГО Гроцка: Comoedia finita est an modo incipiendi ???

На питање тадашњем председнику Гроцке и председнику ОО СНС-а, зашто је потребно да људи са стране, који су дошли са аутом новосадских таблица, широм општине раде кампању и да ли је ту заправо реч о неспособности локалног одбора,Драган  Пантелић је рекао да су они ту само да их контролишу.

Међутим, убрзо је Жиг инфо дошао до роковника једног од „контролора“, како их зове председник Гроцке, у којем се откривала до детаља кампања СНС-а за  градске и локалне изборе.

Дошли смо до роковника који открива све комбинације СНС-а у Гроцкој: Каравуковчани, Смедеревци и остали грађани

Старатељи грочанским функционерима су до сада били: ,,Милисав Миличковић -државни секретар МУП-а, Александар Јокић -директор ЕДБ Београд, Андрија Чупковић -директор Паркинг сервиса а како се спекулише ускоро ће напредњаци добити Горана Ђаковића.

Ако Гроцка мора да буде општина за кућну депонију, не мора и за страначку депонију СНС-а.

Наиме, према речима наших извора из врха СНС-а уместо Андрије Чупковића, управљање грочанским напредњацима преузеће Горан Ђаковић из Оџака. Наводно, Ђаковић ће бити ту као испомоћ у наредна два- три месеца уместо Чупковића. Међутим, и прошли повереници напредњака у Гроцкој су исто добили „замену на два – три месеца“, али се никада више нису вратили у ову локалну самоуправу.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар