Почетна » ИСТРАГА ПРОТИВ ПРЕДСЕДНИКА ГРОЦКЕ Из Владе Србије кажу да су предали доказни материјал надлежнима

ИСТРАГА ПРОТИВ ПРЕДСЕДНИКА ГРОЦКЕ Из Владе Србије кажу да су предали доказни материјал надлежнима

од admin
0 коментар

Милан Јовановић, мештанин Врчина и новинар Жиг Инфа предао је Влади Републике Србије средином јануара 2017. године допис у којем је изнео своје сумње о разноразним малверзацијама председника ГО Гроцка Драгољуба Симоновића.

У том допису, Јовановић је предао доказни материјал који се односи на сумњиво нагло богаћење Симоновића од времена када је постао председник ГО Гроцка (2012. године) а затим и директор Железница Србије којег је лично Вучић сменио и дао му назив „бахати“.

ВИШЕ О ДОПИСУ ОВДЕ

Након што је предао први допис из Владе Србије контактиран је од стране секретарице Д.А, а затим је предат још један допис допуњен доказним материјалом и чињеницама.

ДРУГИ ДОПИС-ОВДЕ

Након што је прошло више месеци од контактирања Владе Србије, Јовановић је контактирао Д.А како би проверио докле се стигло са случајем Симоновић и да ли је кренуло да се ради на том случају или је пак он одбачен. Д.А је саопштила да је случај Симоновић недавно, након провере, прослеђен у више надлежних институција као што су Градоначелнику Београда, Муп-у и тужилаштву.

У међувремену, Драгољуб Симоновић је поднео тужбу против Жиг Инфа због објављивања дописа који је прослеђен Влади Србије због, како је навео, објављивања непроверених информација.

Више о тужби -овде

 

За Жиг Инфо:

Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар