Почетна » ОБРАДОВИЋУ, ОДАКЛЕ ПАРЕ? ТВ звезди у ЕПС плата већа од министарске!

ОБРАДОВИЋУ, ОДАКЛЕ ПАРЕ? ТВ звезди у ЕПС плата већа од министарске!

од admin
0 коментар

ТВ звезда Звездана Јовановић Поповић, коју директор ЕПС-а Александар Обрадовић доводи на место шефа сектора за односе са јавношћу, биће плаћена више од министара.

Према сазнањима “Блица”, познато ТВ лице ће на новој позицији у ЕПС-у имати плату од најмање 110.000 динара. Толико је досад, без умањења од 10 одсто, била плаћена шефица сектора за односе са медијима Јелена Мандић коју је у петак сменио Обрадовић, незадовољан како га је бранила од афера чији је био главни актер.

Извор “Блица” из ЕПС-а каже да, ако се поштује систематизација, зарада ТВ звезде не може да буде већа од 150.000 динара.

– То је лимит за директоре сектора, али ту плату имају они с дугим стажом односно минулим радом – каже извор “Блица”.

Како сазнајемо, ТВ звезда је потписала уговор за стално запослење без обзира на забрану запошљавања и почеће да ради почетком септембра. Њој је најпре понуђен уговор о привремено-повременим пословима који је подразумевао нижу позицију и мању зараду, али је она то одбила, па су јој понуђени бољи услови.

– Пошто је то директорско место, Обрадовић и борд директора имају право да поставе кога желе без сагласности Владе. Мислим да ће њена зарада бити око 130.000 динара – тврди наш извор.

То значи да ће нова шефица ПР службе ЕПС-а имати већу плату од премијера Александра Вучића и бити у истом рангу по заради с председником државе Томиславом Николићем. Колику плату је тачно бивша водитељка и уредница ТВ Прве испреговарала у ЕПС-у нам јуче нису рекли. Да није реч о малој своти може се наслутити и из тога што је због понуде ЕПС-а одбила готово договорен ангажман на једној од телевизија.

“Блиц” је јуче покушао да добије Александра Обрадовића, али се на његов телефон јављала секретарица. О свом ангажману није желела да говори ни Звездана Јовановић Поповић. Она нас је дан раније упутила да све што нас занима питамо ЕПС.

Извори “Блица” тврде да Обрадовић верује да ће ангажовањем тв звезде усмерити фокус са себе на њу, односно да ће она бити та која ће примати све медијске “нападе”.

Бојана Анђелић    Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар