Почетна » ИЗ ВРЧИНА ЈЕ И ЈЕДНА ЈЕ ОД ГЛАВНИХ ЗА ЛЕПОТУ СРБИЈЕ Добрица Јанковић менаџер Мисс туризма 2016!

ИЗ ВРЧИНА ЈЕ И ЈЕДНА ЈЕ ОД ГЛАВНИХ ЗА ЛЕПОТУ СРБИЈЕ Добрица Јанковић менаџер Мисс туризма 2016!

од admin
0 коментар

Такмичења у лепоти „MISS TURIZMA SRBIJE 2016“ ће се одржати 5. октобра 2016-те године у клубу „АЗАРРО“  на Ади.

Подсетимо се, прошлогодишња победница Србије на избору „Miss Tourism World“ 2015/16 у Малезији,Сара Стојановић (21), проглашена је трећом пратиљом.

У самом врху овогодишње организације „Мис туризма 2016“ године налази се и познато лице са територије ГО Гроцка, радио водитељ и менаџер Добрица Јанковић.

Добрица је маркетинг менаџер  ове престижне манифестације са пребивалиштем у Врчину.

  • Изузетна ми је част и задовољство да Вас овим путем позовем да се и Ви укључите у наш пројекат,да помогнете спонзорством најлепшу манифестацију у Србији,како би што боље и успешније организовали ову манифестацију,која ће бити испраћена великим бројем медија,као и присуством ВИП гостију.
    Да изаберемо најлепшу девојку Србије која ће представљати нашу земљу,као амбасадор на светском избору Miss Tourism World  2016 год. Са пуно уважавања прихватаћу све сугестије Вас и Ваших сарадника у вези са представљањем Вашег бренда кроз наш догађај.
    Радо ћемо саслушати Ваше идеје и предлоге и заједно договорити услове наше сарадње за спонзорство које сте Ви одвојили да помогнете ову манифестацију, као и припреме и одлазак најлепше девојке Србије на светско такмичење.Сви они који су заинтересовани за овакав вид сарадње нека се јаве на број телефона 063/248-509, изјавио је Јанковић за Жиг Инфо.

 

Приредио:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар

thirteen + nine =