Почетна Локалне вестиГроцка Сазнајемо: На овогодишњим Грочанским свечаностима наступаће рок бендови, а певаће и Дара Бубамара

Сазнајемо: На овогодишњим Грочанским свечаностима наступаће рок бендови, а певаће и Дара Бубамара

Програм за 54. Грочанске свечаности

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Према сазнањима Жиг инфа, за предстојеће 54. Грочанске свечаности очекује се програм сличан  као претходних година.

Фокус је и ове године стављен на разноразне концерте који ће бити у склопу свечаности, као и Архангел феста.

Пре званичног отварања, које се очекује 27. јула 2022. , одржаће се низ спортско-уметничких манифестација. Прва манифестација у оквиру 54. свечаности биће турнир у малом фудбалу од 17. јула у ОШ „Илија Гарашанин“. У истој школи, само од 23 јула, очекује се такмичење у „Стрит болу“.

Од осталих спортских манифестација, биће одржано такмичење у спортском риболову, лов на бућку,  кувању ловачког гулаша, рибље чорбе,  гађању глинених голубова, одбојка на песку и турнир у шаху.

И ове године биће организована ликовна колонија уз концерт групе „кило кило банда“, етно базар, изложба олдтајмера, дефиле културно уметничких друштва као и концерт музичке школе „Невена Поповић“.

У оквиру Архангел феста, који ће се одржати 29. и 30. јула 2022. гостоваће бендови: Зелен патак, Тексас Флод, Бабе, Бијело ДУгме, Бандик, Дивље јагоде.

За млађу публику, концерт ће одржати Ангелина која ће наступити 31. јула, затим Милица Тодоровић 1. августа,  и Дара Бубамара одржаће концерт последњег дана свечаности, односно 2. августа. Сви концерти заказани су са почетком у 21. час на Дунавском кеју.

 

ЕЖИ

Можда ти се свиди

Оставите коментар