Почетна Локалне вести НОВОСАЂАНИ ПЕШКЕ ЗА БЕОГРАД Подршка Златиборцима, покушај комуналног инспектора да напише пријаве (ФОТО И ВИДЕО)

НОВОСАЂАНИ ПЕШКЕ ЗА БЕОГРАД Подршка Златиборцима, покушај комуналног инспектора да напише пријаве (ФОТО И ВИДЕО)

од admin
0 коментар

Са Трга Слободе у Новом Саду Ђуро Тркуља и Роберт Силберхолз у 18 часова 17.05.2017., након окупљања „Против диктатуре Александра Вучића“ која се одржавају у континуитету од председничких избора крећу пешке за Београд на скуп Златибораца пред црквом „Светог Марка“ где ће се придружити протесту грађана златиборског региона поводом игнорисања Владе Републике Србије и ненаменсог трошења средстава буџета Републике Србије и нелегитимности избора на којима је победио Александар Вучић.

Протести у Новом Саду и даље трају уз присуство неколико десетина учесника организације „Грађански Нови Сад против диктатуре“. Након саопштења СНС-а од 15.05.2017. већ 16.05.2017. се појавио комунални инспектор инаће председник МО СНС Ченеј и покушао уз асистенцију двојице комуналних полицајаца да написе прекршајне пријаве учесницима протеста као вид притиска како би престали да чувају ватру и даље се окупљају на Тргу Слободе код споменика Светозару Милетићу.

 

 

За Жиг Инфо:
Арпад Нађ

Можда ти се свиди

Оставите коментар