Почетна » Двери Инђија: Најопаснијој раскрсници у Инђији обећан кружни ток још 2018 године!

Двери Инђија: Најопаснијој раскрсници у Инђији обећан кружни ток још 2018 године!

од Други Пишу
0 коментар

Раскрсница код градског стадиона у Инђији, код. Тојо тајерс арене, најопаснија је тачка у овом насељеном месту. Ту се укрштају улице Железничка, Девет Југовића, Београдска, Дунавска и Обилићев венац. Овом саобраћајницом свакодневно прође више хиљада возила, а регулишу је саобраћајни знакови, што није довољно за безбедно одвијање саобраћаја имајући у виду фреквентност возила на овој деоници.

Власт је обећала кружни ток још 2018, а након тога године су се низале, једна за другом, кружног тока ни у 2023. години неће бити, јер по мишљењу водећих људи у општини то није приоритет, у буџету нема опредељених средстава, чак ни за пројектну документацију. Ако нема сада могућности за кружни ток који би довео саобраћајну безбедност грађана Инђије на доста виши ниво, зашто се локална власт не определи и уведе семафоре на овој раскрсници.

То не би изискивало пуно средстава из буџета општине Инђија.
Локална општинска власт се у претходном период на неки начин бахатила, трошила је на само њима знане приоритете средства грађана Инђије. Од довођења разних естрадних звезда па до најновијег пројекта, попут ,,Инђијске Кападокије,, која је коштала десетине милиона динара.

Двери Инђија

Можда ти се свиди

Оставите коментар