Почетна Политика Посланици Зелено-левог фронта на протесту у Бачкој Паланци: Ухапсити одговорне за смрт дечака, оставке нису довољне

Посланици Зелено-левог фронта на протесту у Бачкој Паланци: Ухапсити одговорне за смрт дечака, оставке нису довољне

од Други Пишу
0 коментар

Грађани Бачке Паланке су 27 пута пријављивали опасност, али нико није реаговао и на крају када се трагедија десила, уместо да надлежни буду кажњени, покушавају да избегну одговорност. И сада је председник општине у чуду сто грађани траже оставке и кривично процесуирање одговорних.

Протесту су се, заједно са члановима и симпатизерима покрета придружили и народни посланици Зелено-левог фронта, Не давимо Београд, Ђорђе Павићевић и Роберт Козма, као и ГГ Наш Избор.

“Ми морамо да се обрачунамо са постојећим немаром, небригом и јавашлуком што краси напредњачки режим, а након тога да улажемо у обнову јавне инфраструктуре, изградњу канализационе мреже, уређивање водотокова и пошумљавање, како нам свака олуја не била непогода тзв библијских размера”, изјавио је Роберт Козма, народни посланик.

У петак, 11. августа је истекао рок који су грађани дали да председник општине и чланови Штаба за ванредне ситуације поднесу оставке, а на те захтеве није одговорено, одлучено је да у понедељак у 10 часова почне блокада општинске зграде.

Позивамо све грађане да подрже блокаду, јер оставке нису довољне, одговорни за погибије које су могле бити спречене морају бити ухапшени и процесуирани.

Зелено-леви фронт / Не давимо Београд

Можда ти се свиди

Оставите коментар