Почетна » Двери Инђија: ОДЛУКА ПРОТИВ ИЗБОРНЕ ВОЉЕ И ГАШИЋ ЗНА ДА ГА ГРАЂАНИ НЕ ЖЕЛЕ

Двери Инђија: ОДЛУКА ПРОТИВ ИЗБОРНЕ ВОЉЕ И ГАШИЋ ЗНА ДА ГА ГРАЂАНИ НЕ ЖЕЛЕ

од Жиг Инфо
0 коментар

Именовање Марка Гашића за председника Општине Инђија је чин којим је инђијски СНС преварио своје гласаче и тако оставио у неверици преко 12.000 људи, који су им дали поверење на локалним изборима, 2. јуна.

Марко Гашић је човек који већ годинама ,,јаше” државне јасле, водио је ЈП Инђија пут, био помоћник председника општине, а у радној биографији стоји да је био и власник фирме ,,Диско клуб Ловац”, који је био у блокади преко две године, стоји на званичном порталу Агенције за привредне регистре. Он је човек упитног образовања, немуштог језика и невиђене бахатости, јер је свима у Инђији познато да је огрезао у корупцију вршећи јавне функције, одавно сви знају да је за скоро сваки посао, који је био у надлежности Инђија-пута, прибавио личну корист која није мала. У сваки посао или послић се ,,уградио”.

Шаховским речником, Инђија је заменила краља за пиона, што је недозвољен потез у том спорту, а нема сумње да врхушка СНС види да се крај владавине ближи, па су, преко нес(п)ретног Гашића решили да то учине на неславан, али безболан начин.

Можда ти се свиди

Оставите коментар