Почетна » Двери Инђија : Санирајте фасаде које су опасне по безбедност грађана

Двери Инђија : Санирајте фасаде које су опасне по безбедност грађана

од Други Пишу
0 коментар

Локална власт у Инђији, чији је стожер СНС, не улаже у довољној мери у образовање и културу осим када се те две области користе за убирање јефтиних политичких поена.

Један од примера не бриге за објекте од значаја за град је и оронула фасада у центру Инђије, у улици Војводе степе, која је у фази распадања, обрушава се константно. Власт је грађане покушала да заштити од повреде остављањем скеле коју су радници пре више година користили за санацију крова на том објекту.
Свакодневно туда пролазе многи грађани Инђије са децом, не размишљајући о последицама јер је фасада небезбедна и несигурна да би се туда пролазило .

Скупштина општине Инђија је донела одлуку о уређењу спољашности овог објекта који је од културног значаја, али сем расправе о том већ усвојеном предлогу, ништа није урађено!
Како ствари сада стоје, власт у овом мандату неће ни урадити ништа јер им није приоритет, сигурност и безбедност наших грађана.

Грађанима поручујемо да заобилазе ову фасаду јер није безбедна. Пролазећи испод ове фасаде ризикују да себе али и своје ближње могу довести у опасност.
Апелујемо и на локалну власт да без обзира што се хвале великим резултатима, да се бар мало окрену око себе и све оне по њима мале ствари реше како би грађани били безбедни.
Да не буде опет, као код пада плафона у вртићу да нико није крив!

Можда ти се свиди

Оставите коментар