Почетна » Јанко Лангура вербално напао посланика Радомира Лазовића испред Скупштине

Јанко Лангура вербално напао посланика Радомира Лазовића испред Скупштине

од Други Пишу
0 коментар

По завршетку скупштинске седнице бивши посланик Српске напредне странке Јанко Лангура вербално је напао посланика Радомира Лазовића.

Како је потврдио за портал Н1, тренутно се налази у полицији где даје изјаву.

 

Лазовић је рекао да је претходно добио претње од Лангуре на Твитеру, а да су бившег посланика задржали актуелни посланици из СНС-а Милимир Вуијадиновић и Дубравка Филиповски, како не би дошло и до физичког обрачуна.

„Писао је претње на Твитеру, појавио се испред Скупштине, бацао неке папире на мене, уносио ми се у лице. То је трајало пет минута, покушао сам да смирим ситуацију, да се насмејем, да му покажем да можемо да разговарамо, али то није било могуће. Запенио је, понављао је неке ствари, радиш за ЦИА, понављао је све оно што смо могли да видимо у говоирма посланика“, рекао је Лазовић.

Подсетимо, Лазовић је данас, током свог обраћања у Народној скупштини читао је са папира све увреде које представници власти упућују опозицији. Између осталог, поменуо је и увреде које је упућивао и Лангура. У једном тренуку, посланици опозиције су аплаудирали, док су напредњаци само слушали.

 

Лазовић читао изјаве посланика СНС, одговарајући тако на карикатуре „против Вучића“ које је донео посланик СНС Александар Марковић. Најпре је објаснио да се појединих медија шире увреде и насиље.

„Политичари, дневне новине, Пинк и Хепи, па се то прелива на друштвене мреже. Одатле иду све увреде. Онда требало неко да нападне те људе, како да прође без тога. Како да се нешто напише или каже, па не објави нигде“, поручио је Лазовић, онда је кренуо да чита увреде, преноси Нова.

Foto: Screenshot/N1

Н1/Нова.рс/Данас

Можда ти се свиди

Оставите коментар