Почетна » Миливојевић позвао Вучића да поднесе оставку и упитао где им је Сима из Гроцке (ВИДЕО)

Миливојевић позвао Вучића да поднесе оставку и упитао где им је Сима из Гроцке (ВИДЕО)

Скупштинска дешавања

од Жиг Инфо
0 коментар

Нема консензуса са вашом политиком. Нема решења са вама на власти и морам то да вам кажем, јер нема никога поред вас ко би вам то рекао. Позивам вас да због катастрофалног вођења политике поднсете оставку сада и да се не позивате на рејтинг, јер сте све изборе покрали. Поднесите остаку, то је најбоље и за вас и за Србију”, поручио је са јучерашње седнице Скупштине Србије о Косову и Метохији Срђан Миливојевић, посланик Демократске странке.

Вучић му је одговорио да ће оставку да поднесе ако буде било потребе и да Миливојевић нема разлога да га подсећа.

Уз бурно негодавање присустних у скупштинској саии Миливојевић је негодавао што у сали нема представника владе, о чијем извештају се расправља.

Негодовао је и што је премијерка на Косово ушла лепећи стикере „а могла је да тамо оде пешиће или на коњу како би избегла понижење земље чија је председница владе“.

“Довели сте Сими Спасића у парламент јуче, да вам аплаудира и даје подршку. Могли сте да доведете и Лукија и Звонка Веселиновића и Зељу и Беливука из затвора да вам апаудира. Све ваше чланове пустите из затвора и овде их доведите, али ми вас не плашимо”, навео је Миливојевић,и повишеним тоном подсетио на лоповлук владајућег режима, иако су демократе називате лоповима.

Миливојевић је у свом изагању, између осталога , споменуо и Симу из Гроцке који је запалио кућу Милана Јовановића.

Погледајте део говора Миливојевића:

ЕЖИ

Можда ти се свиди

Оставите коментар